Miss ve Bay Kuzey Kıbrıs

Miss ve Bay Kuzey Kıbrıs

Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs yarışmaları bu yıl 31 Temmuz gecesi Girne’de yapılacak.

Adaylar , yarışmaya ön elemenin de tarihi olan 13 Temmuz’a kadar başvurabilecek.

“Güzellikleri Yaşa ve Yaşat” ilkesiyle, 1984 yılından günümüze devam eden MISS KUZEY KIBRIS güzellik yarışması ve 1995 yılından bu yana Kanser Hastalarına Yardım Derneği himayelerinde bir sosyal sorumluluk  projesi olarak düzenlenen Bay Kuzey Kıbrıs  yarışmaları bu yıl 31 Temmuz akşamı Girne’de yapılacak.

The Arkın Colony Otel The Garden’de yer alacak yarışmanın detayları için basın toplantısı düzenlendi.

Miss Kuzey Kıbrıs Bay Kuzey Kıbrıs Yarışmaları Kurucu Başkanı Bülent Günkut, organizasyonun, güzellikleri yaşa ve yaşat ilkesiyle, “anlamlı ve Amaçlı güzellik” sloganıyla gerçekleştiğini kaydetti.

Günkut, yarışmanın başvuru ve ön eleme tarihleri, başvuru şartları  hakkında da bilgi verdi.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Genel Sekreteri Şerif Özhür da Bay Küzey Kıbrıs yarışmasının 22 yıllık uzun soluklu bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirterek, davetiye satışlarından elde edilecek gelirin derneğe bırakılacağını anımsattı.

The Arkın Colony Otel Genel Müdürü Alper Onan da Arkın grup olarak, organizasyona bir kez daha ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Basın toplantısında konuşan Bay Kuzey Kıbrıs 2018 Süleyman Mullahasan ile Miss Kuzey Kıbrıs 2018  Elif Sude Züğürt, gençlere bu deneyimi yaşamalarını tavsiye etti.

Adaylar , yarışmaya ön elemenin de tarihi olan 13 Temmuz’a kadar başvurabilecek.

(BRT)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir