Cumhuriyet Meclisi 21 Nisan Salı günü koronavirüs gündemi ile toplanacak

Cumhuriyet Meclisi 21 Nisan Salı günü koronavirüs gündemi ile toplanacak

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay’ın çağrısıyla koronavirüs ile ilgili gelişmeleri ele almak üzere 21 Nisan Salı günü toplanıyor.

Cumhuriyet Meclisi Başkanlığından yapılan açıklamada, 19 Mart’da gerçekleştirilen son toplantıda olduğu gibi bina giriş ve çıkışlarına hijyenik önlemler alınacağı kaydedildi.

Genel Kurul Salonundaki oturma düzeninin sosyal mesafe korunarak ayralanacağı belirtilen açıklamada, sınırlı sayıda Meclis çalışanının görev yapacağı ve görevli personelin maske ve eldiven takarak görevlerini icra edeceği belirtildi.

Meclis Genel başkanlığının , oturuma gelecek milletvekillerinin de maske tedariğini sağlayıp gerekli tedbirleri aldıktan sonra genel kurulu açacağı ifade edilen açıklamada, Genel Kurul toplantısına dışarıdan hiçbir şekilde ziyaretçi ve vatandaş alınmayacağı da vurgulandı.

Açıklamada, Basın mensuplarının da alınmayacağı Genel Kurul toplantısının, haber video ve fotoğraflarının Meclis Basın Bürosu tarafından servis edileceği de kaydedildi.

Açıklamada Meclis Genel Kurulu yayının, her zaman olduğu gibi BRT ekranlarından ve Meclisin sosyal medya platformlarından canlı olarak verileceği de hatırlatıldı.

(BRT)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir