Abdelaziz’in kehanetleri doğru çıktı…

Abdelaziz’in kehanetleri doğru çıktı…

Astroloji Profesörü Dr. Abdallah Abdelaziz , Corona virüsü salgınıyla ilgili üç ay önce uyarılarda bulunmuştu…

Ünlü Astrolog Profesör Dr. Abdallah Abdelaziz’in, yaklaşık 3 ay önce salgın konusunda Genç TV’de Muazzez Gazihan’ın programında bulunduğu kehanetler doğru çıktı.

Astrolog Profesör Dr. Abdelaziz, yaklaşık 3 ay önce konuk olduğu Genç TV ekranlarında, bu yılın zor bir yıl olacağını, dünyanın bir salgınla boğuşacağını, bizim ülkemizde ise bu salgının kontrollü geçirileceğini öngörmüştü.

TÜM SÖYLEDİKLERİ ÇIKTI

Pandemi konusunda söylediklerinin yanı sıra, seçimin yapılmayacağını ve erteleneceğini; KKTC’nin yangınlarla boğuşacağını; bir televizyon kanalının kapatılacağını ve birçok tanınmış kişinin bu sürede vefat edeceğini öngören Abdelaziz’in, bu kehanetleri ile daha birçok öngörüsü de kısa sürede doğru çıktı.

SALGINDA İKİNCİ DALGA!

25 Haziran’dan sonra korona salgınının ikinci dalgasının geleceğini söyleyen Profesör Abdelaziz, ikinci dalganın daha kötü olacağı uyarısında bulundu.

Astroloji haritasına baktığında, 25 Haziran’dan sonra dünyada felaketlerin olacağını; İngiltere, Amerika, Türkiye’de İstanbul, Gaziantep ve Adıyaman’da salgının ağır geçebileceğini söyleyen Abdelaziz, dünyada ekonomik savaş yaşanacağını; 25 Haziran’dan 18 Ağustos’a kadar tehlike olduğu uyarısında bulundu. Dünyada, virüs, uçak düşmesi, daha fazla yangının bu sürede yaşanabileceğini kaydetti.

Kurban bayramında tüm dünya genelinde salgından etkilenme olacağı kehanetinde bulunan Profesör Dr. Abdelaziz, halkın dikkatli olması ve tedbiri elden bırakmaması uyarısında bulundu. Abdelaziz, bir liderin 31 Temmuz tarihinde suikasta kurban gideceğini ve herkesin ağlayacağını iddia etti.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDEN SONRA GENEL SEÇİM

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra bir genel seçimin gerçekleşeceğini ve CTP’nin de içerisinde bulunacağı üçlü koalisyonun kurulacağını söyleyen Profesör Abdelaziz, UBP Genel Başkanlığı yarışının da Faiz Sucuoğlu ve Ünal Üstel arasında gerçekleşeceği öngörüsünde bulundu.

KİBİR YAPMA, MERHAMETLİ OL!

2021 yılı Temmuz ayından sonra eşcinsel evliliklerin yaşanacağını ve yasallaşacağını ifade eden Abdelaziz, 2021 yılından itibaren virüs ve doğal afetlerle vefatların artacağı kehanetinde bulundu ve insanların kibirli olmaması uyarısını vurguladı.

İnsanlığın bozulduğunu işaret eden Abdelaziz, insanların merhametli olması gerektiği, zenginlerin ve özellikle iş adamlarının kibirden uzak durması gerektiği uyarısında bulundu.

İngiltere’de şuanda yüzde 50 salgın olduğunu fakat hükumetlerinin bunu gizlediğini söyleyen Abdelaziz, Turizm’de İngiltere gidiş gelişlerine dikkat edilmesi gerektiğini; eğer dikkat edilmezse ikinci dalganın daha ağır geçebileceği uyarısında bulundu. İnsanların İngiltere’ye gitmemesi uyarısında da bulunan Abdelaziz, Malta ve Kıbrıs’ın ikinci dalgadan fazla etkilenmeyeceğini kaydetti.

Ünlü Astrolog Profesör Dr. Abdallah Abdelaziz, halka para yerine altın biriktirmeleri çağrısında bulundu ve ülkemizde bir bankanın tüm mevduatları çalıp iflas bayrağını çekeceği iddiasında da bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir