Turizm Bakanlığı’nda devir teslim töreni yapılıyor

Turizm Bakanlığı’nda devir teslim töreni yapılıyor

Turizm ve Çevre Bakanlığı’nda görev teslimi yapılıyor. Ünal Üstel, 2019 yılı Haziran ayında devraldığı görevi şu sıralarda Kutlu Evren’e teslim ediyor.

Ünal Üstel, görevde bulunduğu sürede kan kaybıyla devraldıkları turizmi yıl on iki aya çıkarmak için çalıştıklarını; corona salgınının baş gösterdiği Mart ayında da ülkede konaklamakta olan 4 bin üçüncü uyruklu insan bulunduğunu kaydetti. Üstel, sorona sürecinde Turizm Bakanlığı ekibi, tüm personel ve yetkililer olarak evlerinde oturmadıklarını ve ülkenin tanıtımı amacıyla bir web sitesi oluşturduklarını ve ülkeyi tanıtım çalışmaları gerçekleştirdiklerini anlattı.

Bakanlık görevine atanan Kutlu Evren de, eski bakan Ünal Üstel’in tecrübelerine dayanarak gerçekleştirilen icraatların geliştirilerek devam ettirilmesinin görevi üstlendiğini kaydetti. Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın hükumetlerin en ciddi bakanlıklarından biri olduğunu işaret eden Evren, dünyaya açılımda da kültürel,sosyal ve siyasal manada da büyük katkı koyan bir bakanlık olduğunu söyledi.

Görevi devraldığı Ünal Üstel’in de kendisi gibi Girneli olması hasebiyle, koyabileceğini belirttiği katkılar için teşekkür etti.

Görev tesliminin ardından Ünal Üstel, bakanlık personeliyle de vedalaştı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir