Dikkat: Şubat – Mart aylarında ölümler artar!

Dikkat: Şubat – Mart aylarında ölümler artar!

Ülkemizin ünlü astroloğu Abdullah Abdülaziz, Diyalog TV’de covid-19 uyarısında bulundu. Abdülaziz, hükümet yetkililerine, muhalefete, sendikalara, derneklere, ekonomistlere ve her kesime çağrıda bulunarak; salgına karşı acilen seferberlik başlatılması gerektiğini vurguladı.

Ülkenin bir süreliğine tamamen kapanması gerektiğini, aksi halde bu virüsün ülkenin yüzde 40’ına bulaşacağını ve çok fazla ölümler olacağını vurgulayan Abdülaziz, şu saatten sonra siyasetin bir kenara bırakılması gerektiği ve her kesimin birlik beraberlik içerisinde acilen harekete geçmesi gerektiğini; ülkenin kurtuluşunun ancak bu şekilde mümkün olacağı uyarısında bulundu.

“HÜKÜMET RADİKAL TEDBİRLER ALMAZSA ÇOK KÖTÜ OLACAK”

Hükümetin ekonomiyi düşünerek, virüse karşı radikal tedbirler almaması halinde, halkın virüsten çok kötü etkileneceğini ve virüsün çok ağır yaşanacağını söyleyen Abdülaziz, “ekonomiyi düşünmeyi bırakın, turizm zaten bitti, tedbir alınmazsa virüs ülkeyi yüzde 40 vurduğunda ne seçim düşünebileceksiniz ne de ekonomi. Şuanda sadece sağlığı düşünme zamanı” diye konuştu.

“AŞIDAN KORKMAYIN”

Aşı konusunda uzmanların çağrılarına kulak verilmesi ve aşı olunması çağrısında da bulunan Abdülaziz, aşının faydasının olacağı yorumunda bulundu.

Depremin ardından tsunami endişeleri üzerine ise, şuanda tsunami olmayacağını söyleyen Abdülaziz, 27 Mart 2027 tarihinde tsunami gerçekleşeceğini ve Kıbrıs’ın 4’te 1’inin denize gideceğini; Larnaka’nın yarısının, Mağusa’nın 4’te 1’inin, Girne’nin de bir kısmının deniz altında kalacağı öngörüsünde bulundu.

“SİGARADAN UZAK DURUN”

Abdülaziz, Covid-19 açısından sigara kullanımının ciddi bir risk arz ettiğini; sigara içilmesinin virüse davetiye olduğunu, bu nedenle sigaradan uzak durulması, eğer kullanılacaksa da az miktarda ve açık havada olmasına dikkat edilmesi gerektiğini kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir