“Madem ki yargı kararını biliyordun neden ülkeyi strese soktun?”

“Madem ki yargı kararını biliyordun neden ülkeyi strese soktun?”

Kamu-Sen Başkanı Metin Atan’dan Dursun Oğuz’a: “Madem HP’de yargı kararını biliyordun neden ülkeyi strese soktun?”

Kamu-Sen Başkanı Metin Atan, Maliye Bakanı Dursun Oğuz’un HP’nin dondurulması ile ilgili  yargı kararı hakkında ‘ben zaten biliyordum’ dediğini ifade ederek “o halde ülkeyi, hepimizi neden strese soktun?” diye sordu.

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) Başkanı Metin Atan, Maliye Bakanı Dursun Oğuz’un HP’nin dondurulması ile ilgili  yargı kararı hakkında ‘ben zaten biliyordum’ dediğini ifade ederek “o halde ülkeyi, hepimizi neden strese soktun?” diye sordu.

“MECLİS AÇ, KAPA ARTEMA…”

Ada tv’de konuşan Metin Atan, meclisin nisap durumu hakkında ise “Aç, kapa artema… Var ya bir reklam. Meclisin hali bu şekilde şu an… Meclis bunun için mi var? Nisap sorunu için mi var? Nisap için atama yetkileri pazarlık konusu oluyor. Mecliste can alıcı yasaları geçiremediler…” dedi.

Hayat Pahalılığının (HP) dondurulmasına ilişkin “Siz de bazı yasaların geçmesini istemiyorsunuz ama?” şeklindeki soruya karşılık ise Atan,  “Haklıyız, yargı kararı da ortada.. Burada ilginç ve ibretlik olan Maliye Bakanı ‘ben biliyordum’ diyor böyle çıkacağını… Yargıdan bu kararın çıkacağını… O halde? Neden strese soktu herkesi? Her şey koordinasyonsuzluk! Hiçbir şey yok. Tek yaptıkları şey seçime odaklı atamalardır…” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir