BRTK 58’inci yaşını etkinliklerle kutlayacak

BRTK 58’inci yaşını etkinliklerle kutlayacak

25 Aralık 1963’te kurulan Bayrak Radyo Televizyon Kurumu, 58’inci yaşını etkinliklerle kutlayacak..

BRT 58.yıl kutlamaları çervesinde, ülkemizin sevilen sanatçılarının yer alacağı BRT 58. Yıl konseri, yarın saat 20.00’de BRT’de gerçekleştirilecek..

BRT’nin 58.yılı kutlamaları çerçevesinde izdüşüm sergisi de hayata geçiriliyor. Sergi gerçek dünyanın sanal varlıkları ile sanal dünyanın gerçek varlıkları olan malzeme arasında kurulan bağı anlatıyor..

Sanatçı Ayhutun Ateşin, Eser Keçeci Malyalı ve Ruhiye Onurel’in çalışmalarının yer alacağı serginin açılışı, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından 22 Aralık’ta saat 18.30’da Rüstem Kitabevi’nde gerçekleştirilecek.

Kutlamalar çerçevesinde Lefkoşa Posta Dairesi önünde “BRT Radyosu içimizde” programı ise 23 Aralık Perşembe günü saat 10.00’dan itibaren canlı olarak Bayrak Radyosunda dinleyicileriyle buluşacak. 24 Aralık Cuma günü saat 11.00’de BRTK yayıncılık tarihi müzesinde pandemi kuralları çerçevesinde resepsiyon düzenlenecek..

BRT’nin 58.yıl kutlamaları çerçevesinde 1963 yılında başlayan yolculuğu 58 sayfaya sığdırıp, bu yıl ilk kez hayat bulacak Bayrak Gazetesi”, 25 Aralık Cumartesi tüm gazete bayiilerinde ücretsiz dağıtılacak . 58.yıl kutlamaları çerçevesinde 25 Aralık Cumartesi günü canlı yayınlarımızla bayrak radyosunun eski binası olan posta önündeyiz…

Saat 10.00’da başlayacak olan programda kuruluşundan itibaren emek verenler konuk edilecek..

BRTK Müdürü Meryem Özkurt da kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevisnde yarından itibaren Devlet ve Hükümet yetkililerine ziyaretler gerçekleştirecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir