Tatar:KKTC daha da güçlenerek yoluna devam ediyor

Tatar:KKTC daha da güçlenerek yoluna devam ediyor

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, bugün Güzelyurt ve Lefke’de partililerle ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Başbakan Tatar’a UBP Genel Sekreteri Ersan Saner, Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, Sağlık Bakanı Ali Pilli, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve bazı milletvekilleri eşlik etti.

Tatar, ilk olarak UBP Güzelyurt Binası’nda partililerle bayramlaştı.

Ardından UBP Lefke Binası’nı ziyaret eden Başbakan Tatar, UBP’nin geleneksel olarak bayram kutlaması yapan tek parti olduğuna işaret ederek, tüm halkın bayramını kutladı.

Tatar, KKTC’nin daha da güçlenerek yoluna devam ettiğini kaydederek, UBP olarak birbirine kenetlenerek, birlik beraberlik içinde ülkeyi kalkındırmaya ve ülkenin gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bayramın ilk gününü partililerle bayramlaşmaya ayıran herkese teşekkür eden Tatar, tüm bölge halkına birlik beraberlik, ülke için üretim ve çalışma çağrısı yaptı.

Tatar, Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar’ın KKTC ziyaretine de değinerek, ziyarette verilen mesajın Türkiye Cumhuriyeti’nin sonuna kadar KKTC’nin arkasında olacağı ve Doğu Akdeniz’de yaşanan son gelişmelerde de Türkiye’nin garantörlük hakkını kullanacağı, bölgedeki tüm zenginlikerde hak ve çıkarlarının korunacağı şeklinde olduğunu ifade etti.

Türkiye Milli Savunma Bakanı’nın açıklamalarının yüreklere su serptiğini belirten Tatar, herkese nice güzel bayramlar diledi.

UBP Genel Sekreteri Ersan Saner de, tüm halkın bayramını kutlayarak, dostlukların ve kardeşliğin pekiştiği, sağlıklı, mutlu huzurlu bayramlar diledi.

(BRT)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir