Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle mesajlar yayımlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle mesajlar yayımlandı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 81’inci ölüm yıldönümü nedeniyle bazı siyasi partiler, kurum kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri de birer mesaj yayımladı.

Yeniden Doğuş Partisi Genel Sekreteri Turan Büyükyılmaz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında “Atatürk ilke ve İnkılaplarını kendiliğinden kabul eden ve Atatürk sevgisini içinden hiçbir zaman eksik etmeyen Kıbrıs Türkleri onun izinden gitmeye devam edecek ve ilkelerinden taviz vermeyeceklerdir” ifadelerini kullandı.

Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler Genel Başkanı Mehmet Çakıcı da mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerinin yollarını aydınlatmaya devam ettiğine işaret ederek, daha iyi bir yaşam kurma azmiyle çağdaşlaşmak için mücadele eden bütün halkların, Atatürk’ün mücadelesinden ilham almayı sürdürdüğünü kaydetti.

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçesi Gençlik Kolları ise Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 81’nci ölüm yıldönümü dolaysıyla bir video hazırladı.


Demokrat Parti Gençlik Örgütü ise mesaj yayımlayarak, 10 Kasım’ın sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, geleceğe ışık tutan Büyük Önder’in yolunda bilgilenme, tüm zorluklara rağmen geleceğe umutla bakma günü olduğunu kaydetti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 81’inci ölüm yıldönümü nedeniyle bazı belediye başkanları, kurum kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri de mesaj yayımladı.

(BRT)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir