Pilli: Kadın sağlık çalışanlarımız kahramanlık örneği sergilemişlerdir

Pilli: Kadın sağlık çalışanlarımız kahramanlık örneği sergilemişlerdir

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Sağlık Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre Pilli mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Kıbrıs Türk halkı olarak tarih boyunca her türlü mücadelede yanımızda olan kadınlarımızı baş tacı eden bir bir topluma sahibiz. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan anne, eş ve kardeş gibi en yüce ünvanları kendisinde barındıran kadınlarımız bizlerin vazgeçilmezidir.
Bildiğiniz gibi bir talihsizlik yaşanmış ve ülkemizin can damarı olan Dr. Burhan Nalbantoğlu’nda bir yangın meydana gelmiştir.
Yaşanan bu olayda şifalı elleri ile hastalarımızın hayatına dokunan kadın sağlık çalışanlarımız tüm sağlık ekiplerimiz ile birlikte cesaret ve yüreklerini ortaya koymuş adeta bir kahramanlık örneği sergilemişlerdir.
En zor zamanda kadın sağlık çalışanlarımız büyük bir özveri ile mücadeleden kaçmamış, görevlerini layıkı ile yerine getirmişlerdir.
Göruyoruz ki kadınlarımızın sayesinde güçlü bir toplumuz. Kadınların toplumun her alanında etkin ve eşit çalışma koşullarında olması gerektiği inancıyla, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızı saygıyla selamlıyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden kutluyorum”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir