Yıllardır yapılamayanı Halkın Partisi başardı

Yıllardır yapılamayanı Halkın Partisi başardı

Halkın Partisi (HP) Güzelyurt Milletvekili Hasan Büyükoğlu, Güzelyurt ilçesine bağlı Kalkanlı köyünün kronikleşmiş sorununu çözdüklerini açıkladı.

Hasan Büyükoğlu, “Kalkanlı Kırsal Kesim Arsaları Stabilize Yol Yapımı ve Asfalt İşleri Altyapı Projesi İhalesi”nin açıldığı” müjdesini verdi. Büyükoğlu’nun açıklaması şöyle:

2.5 yıl önce Hükümete gelmemiz durumunda uygulayacağımız politikaları anlatırken , özellikle Kırsal Kesim Arsalarının altyapısız dağıtılmaması gerektiğinin üzerinde durmuştuk. Sosyal Devlet anlayışı çerçevesinde halkımıza uygun Sosyal Konut Projeleri yapılması ve var olan dağıtılan kırsal kesim arazilerinin altyapılarının tamamlanması noktasında bir duruş belirlemiştik. Bu doğrultuda uzun yıllar önce dağıtılan Kalkanlı Kırsal Kesim Arsalarının altyapısız oluşu ve birçok insanımızın o bölgede evini tamamlayıp oraya yerleşmesi sonucu çağdaş hizmet alamamasından ötürü büyük sıkıntı yaratıyordu. Bundan hareket ile “Kalkanlı Kırsal Kesim Arsaları Stabilize Yol Yapımı ve Asfalt İşleri Altyapı Projesi İhalesi”nin açıldığı müjdesini bölge halkımıza vermek isterim. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir