“Ülkemizde birkaç gazeteci iftiraya uğrayıp hapse düşecek”

“Ülkemizde birkaç gazeteci iftiraya uğrayıp hapse düşecek”

Ünlü astroloji Profesörü Abdullah Abdulaziz, 2020 yılındaki dünyayla ilgili tahminlerini KIBRIS GENÇ TV’de yayınlanan Gündem Özel programında Muazzez Gazihan Katipoğlu ile paylaştı.

“Uçakları uçurmayın, kapıları açmayın” uyarısında bulunan ve “uçaklar gelir gelmez vaka gelecek” diyen Astroloji Profesörü Dr. Abdallah Abdelaziz ‘in uyarıları doğru çıktı.

Ünlü Astrolog Profesör Dr. Abdallah Abdelaziz, Genç TV’de Muazzez Gazihan’ın programında gündemi değerlendirdi.

Abdelaziz, 29 Haziran itibariyle ülkede pozitif vakaya rastlanacağı öngörüsünde bulunmuştu. 29 Haziran tarihinde Genç Tv canlı yayınında bulunduğu yorumlarda ise, “daha bu hiçtir” diyerek, bu vakaların artacağını iddia etti.

Hükümet içerisinde şuanda sorunlar yaşandığını ileri süren Abdelaziz, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından erken genel seçim yaşanacağını ve üçlü koalisyon kurulacağını iddia etti.

26 Aralık 2019 tarihinde yine aynı televizyon programında Başbakan Ersin Tatar’ın Cumhurbaşkanlığı seçimine girmesi halinde UBP’de dağılmalar ve yıpranmalar yaşanacağını ileri sürdüğünü de hatırlatan Abdelaziz, şuanda bunun doğrulandığını ve UBP’de kavgaların ve dağılmaların yaşandığını işaret etti.

Ülkemizde ekonominin daha da kötüleşeceği öngörüsünde bulunan Abdelaziz, ülkemizde ise tek felaketin sadece ekonomik yönden olacağını kaydetti.

Dünyada 18 Ağustos’a kadar sel, deprem, savaş, hastalıklar gibi kötü olayların yaşanabileceği öngörüsünde bulunan Abdelaziz, Ege, İstanbul, Denizli, Siirt ve Akdeniz bölgesinde depremin tehlikeli olabileceği öngörüsünde bulundu.

Ülkemizde ise birkaç gazetecinin iftiraya giderek hapse düşeceği öngörüsünde de bulunan Abdelaziz, “biraz dili açık ama suçlu değildirler” dedi.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir