“Belediyeler halkın hijyenik koşullarda yaşaması için çalışıyor”

“Belediyeler halkın hijyenik koşullarda yaşaması için çalışıyor”

Belediyeler Birliği Başkanı ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar yaptığı yazılı açıklamada, geçen bir aylık süreç boyunca belediyelerin öncelikli görevi olan halkın hijyenik koşullarda yaşamına devam etmesi yönünde çalışmalarına hız kesmeden, artırarak devam ettiğini belirterek, bu süreçte canla başla çalışan tüm çalışanlara teşekkür etti.

Açıklamasında, koronavirüs salgınının yanı sıra belediyelere yapılan katkılardaki kesintiler nedeniyle, bu çalışmaların güçlükle devam ettirildiğine dikkat çeken Özçınar, tüm bu imkansızlıklara rağmen özellikle gıda ihtiyaçları bulunan evlere yardım yapılmaya da devam edildiğini kaydetti.

Özçınar, bu süreçte maalesef göz ardı edilen ve gün geçtikçe önem kazanan maske ve hijyenik malzeme temini konusunda yaşanan sıkıntılar olduğunu da vurgulayarak, “Buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum; iş adamlarımız, yardım etme gücüne sahip kişiler, özellikle maske dikebilecek kişilere malzeme tedariği yapabilecek kurumlar, lütfen hijyenik malzeme ve maske için gerekli malzemelerin tedariği yönünde Belediyelerimize yardım yapmayı göz önünde bulunduralım. Bu günleri el ele verip birbirimize destek olarak sağlıkla bitireceğiz. Güzel günler yakın siz lütfen evde kalın” dedi.

(BRT/MAIL)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir