BRT’nin 58. kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajları gönderildi

BRT’nin 58. kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajları gönderildi

 

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun 58. kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajları gönderildi.

 

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Sezai Öztürk

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Sezai Öztürk, BRT‘nin 58. Yıl dönümünü kutladı.

Öztürk mesajında; ‘Kıbrıs Türk  Halkı’nın göstermiş olduğu varoluş mücadelesinde, 1963’ten beri Kıbrıs Türkü’nün sesi ve kulağ1 olan BRTK’nın 58’inci kuruluş yıldönümünü en derin sevgi ve saygılarımla kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim‘dedi.

 

Yayın Yüksek Kurulu (YYK) Başkanı Fevzi Hansel

Yayın Yüksek Kurulu (YYK) Başkanı Fevzi Hansel, BRT‘nin  58. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Hansel, kutlama mesajında, ‘Bayrak Radyo Televizyon Kurumu `Kıbrıs Türk Mücahidinin Sesi’ olarak 25 Aralık 1963 yılında yayına geçen Bayrak Radyosunun 58. kuruluş yıl döniimil kutlu olsıııı. Tüm Kıbrıs Türk halkının sesi olan Bayrak Radyo Televizyon Kurınnu’ım bugünlere taşıyan özverili çalışanlar ve yönetimini tebrik eder, başarılar dilerim‘dedi.

 

HÜR-İŞ

Hür-İş Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Serdaroğlu BRT‘nin 58. Yıl dönümünü kutladı.

Serdaroğlu yayımladığı mesajda, 25 Aralık 1963 tarihinde yayına Bayrak Bayrak Bayrak anonsu ile başlayan Bayrak Radyosu’nun o yıllarda varoluş mücadelesine, hür yaşama, birlik ve beraberliğe yayınlarıyla çok önemli destekler verdiğini kaydetti.

1963-1974 yılları arasında Mücahitin gözü kulağı ve halkın sesi olmuştur” diyen Serdaroğlu, “Kamu yararı için BRT‘nin pandemi döneminde yaptığı yayınlar ile halkı doğru haberlerle bilgilendirme görevini zorlu bir süreçte başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir. 1963’ten bugüne kadar ülkemize hizmet  vermeye devam eden BRTK’nın değerli emekçi personeline emekleri ve katkıları için teşekkür eder, 58. kuruluş yıl dönümünü kutlarız.’

 

POLİS GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Polis Genel Müdür Ahmet Soyalan’ın gönderdiği kutlama mesajında “ 58’inci Kuruluş Yılınızı,şahsım ve Polis Örgütü adına içtenlikle kutlar, haber alma özgürlüğüne ve toplumu bilinçlendirme çabalarına verdiğiniz katkılardan dolayı size ve çalışanlarınıza başarılar ve esenlikler dileriz” denildi.

 

TELSİM VODAFONE

Vodafone Genel Müdürü Cenk Alper ve Genel Müdür Yardımcısı Fevzi tanpınar tarafından gönderilen kutlama mesajı ise şöyle:

Kıbrıs Türk Basını’nın en önemli yayın kuruluşlarından Bayrak Radyo Televizyon Kurumu, gelişen teknoloji ile yayınlarını daha da geliştirerek, başarılı projelere imza atmaktadır. Çalışmalarınızdan dolayı sizi ve tüm ekibinizi tebrik eder, kuruluş yıl dönümünüzü içtenlikle kutlarız. ‘

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir