Çiğdem Aydın istifa etti

Çiğdem Aydın istifa etti

Çiğdem Aydın’ın sevenlerine ve izleyicilerine kötü haber… 

Ülkenin tanınmış simalarından Çiğdem Aydın’ın, yıllardan beridir çalıştığı kurum olan Diyalog Medya Grubu’ndan istifa ettiği öğrenildi.

Sevilen sunucu, Gazeteci Çiğdem Aydın’ın beklenmedik istifa haberi şok etkisi yarattı. Diyalog Medya Grubu’nda, yeni adıyla TV 2020’de her sabah “Güne Merhaba” programıyla bilinen, ülkenin her kesimi tarafından bilinen ve sevilen haberci Çiğdem Aydın’ın istifasının, bu ekonomik kriz ortamında düşük maaşla alakalı olduğu edinilen duyumlar arasında.

Tüm kesimlerin ilgi odağı ve hayranlığını kazanan Çiğdem Aydın’ın, kuruluşundan beri görev aldığı ve izlenme rekorları kırdığı medya grubundan ani ve beklenmedik istifasının, kanal izleyicileri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanacağı tahmin ediliyor.

Çiğdem Aydın bugün sabah kuşağında “Güne Merhaba” programıyla izleyenlerinin karşısına son kez çıktı. Bu sabah son programını gerçekleştiren Çiğdem Aydın’ın, istifasının ardından, ekranlardan fazla uzak kalmayacağı ve başka medya organlarında yeniden izleyicileriyle buluşacağı haberleri yayılmaya başladı.

Kısa süre önce Diyalog Medya Grubu Haber Müdürü Aytuğ Türkkan da kurumdan istifa etmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir