Cumhurbaşkanı Akıncı: Tüm gelişmeleri anlık olarak takip ediyoruz

Cumhurbaşkanı Akıncı: Tüm gelişmeleri anlık olarak takip ediyoruz

Cumhurbaşkanı Akıncı, “Tüm gelişmeleri anlık olarak takip ediyoruz.Tekrar etmek isterim ki yurttaşlarımızın panik yapmasına gerek yoktur” dedi.

“Hep beraber bu sorunu da aşacağımıza yürekten inanıyorum” diyen Cumhurbaşkanı Akıncı şöyle konuştu:

“Marketlerden ihtiyacımızdan fazlasını alarak evlerde stoklamamıza gerek yok; eczanelerde maskeleri toplamamıza ve bunları da stoklamamıza gerek yok. Maskeye ihtiyacı olan insanlar bu hastalığın belirtilerini taşıyanlardır.

Serinkanlı bir şekilde dünyadaki gelişmeleri an be an takip ederken, gerek Güney Kıbrıs’la gerekse de KKTC’deki ilgili makamlar ile iletişim halindeyiz. Tüm gelişmeleri anlık olarak takip ediyoruz.

Tekrar etmek isterim ki yurttaşlarımızın panik yapmasına gerek yoktur. Sadece ve sadece uzmanların bizlere önerdikleri tedbirlere uyalım, bu yeter. Hep beraber bu sorunu da aşacağımıza yürekten inanıyorum.”

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı: Sadece ve sadece uzmanların bizlere önerdikleri tedbirlere uyalım

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, “Tüm gelişmeleri anlık olarak takip ediyoruz. Tekrar etmek isterim ki yurttaşlarımızın panik yapmasına gerek yoktur” dedi.”Hep beraber bu sorunu da aşacağımıza yürekten inanıyorum” diyen Cumhurbaşkanı Akıncı şöyle konuştu:”Marketlerden ihtiyacımızdan fazlasını alarak evlerde stoklamamıza gerek yok; eczanelerde maskeleri toplamamıza ve bunları da stoklamamıza gerek yok. Maskeye ihtiyacı olan insanlar bu hastalığın belirtilerini taşıyanlardır.Serinkanlı bir şekilde dünyadaki gelişmeleri an be an takip ederken, gerek Güney Kıbrıs’la gerekse de KKTC’deki ilgili makamlar ile iletişim halindeyiz. Tüm gelişmeleri anlık olarak takip ediyoruz.Tekrar etmek isterim ki yurttaşlarımızın panik yapmasına gerek yoktur. Sadece ve sadece uzmanların bizlere önerdikleri tedbirlere uyalım, bu yeter. Hep beraber bu sorunu da aşacağımıza yürekten inanıyorum.”

Havadis Gazetesi paylaştı: 11 Mart 2020 Çarşamba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir