Eli silahlı damat 8 gün daha kodeste

Eli silahlı damat 8 gün daha kodeste

Lefkoşa’da geçtiğimiz gün annesi ile tartışan kayınvalidesini silahla tehdit etmek suçundan tutuklanan zanlı Serdar Şengül, ek tutukluluk talebi ile dün yeniden mahkemeye çıkarıldı

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da kayınvalidesine silahla tehdit savurduğu gerekçesi ile tutuklanan zanlı Serdar Şengül dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede ifade veren polis memuru Güral Kırcalılar, zanlı Serdar Şengül’ün “Kanunsuz ateşli silah”, “Korkutmak maksadıyla silah taşıma”, “Şiddet kullanma tehdidi” suçlarından tutuklandığını belirtti.

Kırcalılar, 08 Mart 2020 tarihinde bir işletmede zanlı Serdar Şengül’ün annesi ile tartıştığı gerekçesiyle kayınvalidesi N.Ö’ye tasarrufunda bulundurduğu ateşli silahı korkutmak amacıyla masaya iki kez vurup, “Senin sonun fena olacak” deyip, şiddet kullanma tehdidinde bulunduğunu söyledi.

 

Polis memuru Güral Kırcalılar, zanlının mahkeme emriyle tutuklandığını ve tutuklu kaldığı iki günlük sürede iki kişiden ifade alındığını ayrıca incelenen kamera görüntülerinden konu silahı bir başka şahısa verdiğinin belirlendiğini mahkemeye aktardı.

Kırcalılar, soruşturmanın devam ettiğini ve ateşli silah ile bir kişinin arandığını belirterek, zanlının soruşturma için 8 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Temay Sağer, zanlının soruşturma için 8 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir