Hedef yarı final

Hedef yarı final

Nicosia Group Kıbrıs Kupası çeyrek final rövanş maçları bugün ve yarın saat 14.00’da başlayacak

BUGÜN TEK MAÇ, YARIN 3 MAÇ: Nicosia Group Kıbrıs Kupası çeyrek final rövanş ilk maçında bugün Çetinkaya ile Türk Ocağı karşılaşacak. Kulüpler arasındaki anlaşma ile girişte ücret alınmayan eşleşmedeki ilk maçı, Ocak, Girne’de 2-1 kazanmıştı. Kupa’nın Cihangir-MTG, Yenicami-Kaymaklı ve Doğan-Göçmenköy maçları ise yarın oynanacak.

 

Futbolda bugün ve yarın kupa heyecanı yaşanacak.

Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nda saat 14.00’da başlayacak çeyrek final rövanş maçlarında hedef yarı final.

Çeyrek final rövanşında ilk maçı bugün, Atatürk Stadı’nda Çetinkaya ile Türk Ocağı arasında oynanacak. İlk maçta Girne’de 2-1 galip gelen Türk Ocağı tüm beraberliklere tur atlayacak.

Çetinkaya’ya yarı finale yükselmek için 1-0’lık galibiyet yeterli olacak. Sarı-kırmızılılar en az 2 farklı skorla galip gelmesi durumunda da yarı finale yükselebilecek. Çetinkaya’nın 2-1’lik galibiyetinde ise maç uzatmaya gidecek.

Kulüpler arasında yapılan anlaşma ile girişte ücret alınmayan eşleşmenin rövanş karşılaşmasının orta hakemliğini Mustafa Öztugay yapacak.

 

3 MAÇ YARIN 14.00’DA

Nicosia Group Kıbrıs Kupası çeyrek final rövanşındaki diğer 3 maç yarın oynanacak. Kupa çeyrek final rövanş maçı öncesi en rahat takım Yenicami.

İlk maçta deplasmanda Kaymaklı’yı 4-0 mağlup eden Yenicami’nin çeyrek finalden elenmesi için 5-0 mağlup olması gerekiyor. Yenicami’nin yarınki maçta 1 gol atması durumunda ise Kaymaklı’ya tur için 6 gol gerekecek.

Süper Lig lideri MTG de çeyrek final rövanş maçı öncesi az da olsa rahat durumda. MTG, Cihangir ile oynayacağı kupa çeyrek final rövanş maçına, ilk maçta Mağusa’da aldığı 2-0’lık galibiyet avantajı ile çıkacak.

Girne’de Göçmenköy’ü konuk edecek olan Doğan Türk Birliği ise ilk maçta 1-0 galip gelse de rövanşta pek rahat olmayacak.

Kupa çeyrek final rövanş programı:

BUGÜN

Atatürk Stadı: Çetinkaya-Türk Ocağı (1-2)     Mustafa Öztugay

YARIN

Cihangir Stadı: Cihangir-MTG (0-2)               Osman Özpaşa

Atatürk Stadı: Yenicami-K.Kaymaklı (4-0)    İsfendiyar Açıksöz

Girne 20 T.M.A.S.: Doğan-Göçmenköy (1-0)            Evren Karademir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir