Kubilay Özkıraç müjdeyi verdi: Personelin hayati tehlikesi yok

Kubilay Özkıraç müjdeyi verdi: Personelin hayati tehlikesi yok

Tamiratın yapıldığı direkte akım kesilmedi, çalışan akıma kapıldı!

El-Sen Başkanı Kubilay Özkıraç, üyeleri olan çalışanın sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikeyi atlattığının müjdesini verdi. 

Lefke – Yeşilyurt’ta dün saat 13.45 sıralarında Ecevit Caddesi üzerinde 50 yaşındaki Kemal Özikiz, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumuna ait araç üzerinde, kopan elektrik tellerini direk üzerine monte ettiği  sırada, elektrik akımına kapılması sonucu yaralandı.

Bahse konu Kıb-Tek emekçisi, kaldırıldığı Cengiz Topel Devlet Hastanesinde yapılan ilk yardım tedavisini müteakip Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek Koroner Yoğun Bakım Servisinde müşahede altına alındı.

İHMAL Mİ VAR? İŞ GÜVENLİĞİ SAĞLANMADI MI?

Kopan elektrik tellerinin tamiri sırasında içeriden niye akımın kesilmediği ve bahse konu bölgeye halen akım geldiği ise bilinmiyor.

Çalışanın iş güvenliğinin sağlanmaması neticesinde yaşanan bu iş kazasının soruşturulup soruşturulmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Yaşanan bu iş kazası ile ilgili Çalışma Dairesi ekiplerinin de olay yerine gittikleri ve olayla ilgili soruşturma başlattıkları öğrenildi.

Az önce gazetemizin bilgisine başvurduğu El-Sen Başkanı Kubilay Özkıraç, üyeleri olan çalışan ile az önce telefonda konuştuğu, sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikeyi atlattığının müjdesini verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir