Lefkoşalıların kritik sınavı

Lefkoşalıların kritik sınavı

Süper Lig’de başkentin köklü takımlarından Çetinkaya ve Göçmenköy 19.haftanın açılış maçında karşı karşıya gelecekler

Süper Lig’de 19.haftasının açılış maçında alt sırlardan kurtulma mücadelesi veren Çetinkaya, orta sıralarda bulunan Göçmenköy’ü ağırlayacak.
Bu maç öncesinde Çetinkaya 18 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik elde ederek 15 puanla 14.sırada yer alıyor. Göçmenköy ise 6 galibiyet ve 4 beraberlik ile 22 puan toplayarak play-out hattının hemen üzerinde 10.sırada bulunuyor.
Çetinkaya-Göçmenköy maçı öncesinde sarı-kırmızılılar 8 iç saha maçında 3 galibiyet alırken, Göçmenköy dışa sahada oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

İkinci devrede galibiyetleri yok

Her iki Lefkoşa ekibi de ikinci devreye iyi başlayamadı. Çetinkaya ve Göçmenköy ligin ikinci devresinde oynadıkları maçlarda galibiyet yüzü görmediler.
Çetinkaya 16.haftada deplasmanda Cihangir ile berabere kalırken, 17.haftada sahasında T.Ocağı’na mağlup oldu. Sarı-kırmızılı ekip geçen hafta ise deplasmanda lider Mağusa Türk Gücü’ne deplasmanda 5-1 yenildi.
Diğer taraftan Göçmenköy ikinci devrenin ilk haftasında kendi evinde Doğan Türk Birliği’ne kaybetti. 17.haftada deplasmanda Mağusa Türk Gücü’ne mağlup olan Göçmenköy 18.haftada ise sahasında Lefke’ye yenildi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir