Maliye Bakanı Serdar Denktaş veda ziyaretlerine devam ediyor

Maliye Bakanı Serdar Denktaş veda ziyaretlerine devam ediyor

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, üç yıllık Maliye Bakanlığı görevi süresinde diyalog içinde olduğu kamuda yetkili sendikalara, ‘Maliye Bakanı olarak veda, muhalefet parti lideri olarak merhaba’ ziyaretlerini sürdürüyor.

Denktaş burada yaptığı konuşmada, Maliye Bakanlığında bugün artık üçüncü yılı doldurduğunu ve yarın görevi teslim edeceğini, bu üç yıllık süreçte Hayvancılar ve Çiftçiler Birliği’nin gösterdiği duyarlılık, yakınlık, anlayış ve zaman zamanda tartışmalar için teşekkür ettiğini belirtti.

Denktaş burada yaptığı konuşmada da yeni dönemde muhalefet anlayışının çok daha farklı olacağını belirterek; “bugüne kadar olandan daha yapıcı, yol gösterici bir muhalefet dönemi yaşatacağız.

Kendimce doğru olanı savunmaya devam edeceğim” dedi.

En çok kavga eden birlik bizdik ama buna rağmen gene de Siz her zaman bize karşı anlayışlı oldunuz.

Biz yeri geldi Maliyenin ve Başbakanlığını kapılarını indirdik ona rağmen gelip bunun parasını bile bizden almadınız. Kapınız bize her zaman açıktı. Bize karşı tutumunuzdan son derece memnunduk.

Tabi ki sıkıntılarımızda oldu gerek anlaştığımız gerekse anlaşamadığımız konularda vardır. Fakat biz birlik olduğumuz müddetçe anlayışlı ve saygılı olduğumuz sürece sizde bizden iyi niyetinizi esirgemediniz.

Dönem dönem usandınız bizden belki ama biz de üretici ülkenin gelişme sebebidir diyerek ne yaptıysak hayvancı arkadaşlarımızı düşündüğümüz için yaptık. Yeni dönemin herkes için hayırlı olmasını diliyorum.

Öncelikle bu ziyaretiniz bizi ziyadesiyle memnun etti. Her zaman abimiz gibi evimiz gibi bize kapılarınız açık oldu. Her aradığımızda size her ulaşmak istediğimizde bir telefon kadar uzaktınız bize.

Bundan ötürü size teşekkür ederim. Biz son 15 ayda elimizi taşın altına koyup gerek ben gerekse arkadaşlarımız bekledik, bu kriz dönemini birlikte atlatalım diye. Evet, fazlasını veremediniz istediklerimizin ama günü gününe de ödediniz. Bu zamana kadar Maliye Bakanlığını en iyi idare eden bakandınız. Yanınıza geldiğimizde hiçbir zaman boş dönmedik, ne siz bize ne de biz size saygıda hiç kusur etmedik her şey usulünce saygı çerçevesinde ve samimi bir şekilde gerçekleşti. Evet, yeni bir dönem kuruluyor . Sizin döneminizde para olmamasına rağmen yine de bu parasızlıkta tarımı iyi bile idare ettiniz. Yeni dönem herkes için hayırlı olsun.

(BRT/MAIL)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir