Oktay, bugün  devlet ve hükümet yetkilileriyle görüşecek

Oktay, bugün devlet ve hükümet yetkilileriyle görüşecek

KKTC’nin Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak olmak amacıyla dün akşam adaya gelen Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay temaslarda da bulunacak.

Oktay, devlet ve hükümet yetkilileri tarafından kabul edilecek.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay’ın dün akşam düzenlediği resepsiyona katılan Oktay, bugün ise sabah saatlerinde çelenk sunma törenine ardından da bulvardaki törene katıldı, bir de konuşma yaptı… Başbakan Ersin Tatar’ın onuruna vereceği yemeğe katılacak olan Fuat Oktay, öğleden sonra ise sırasıyla Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay ve Başbakan Ersin Tatar tarafından kabul edilecek.

Oktay ile birlikte KKTC’ye gelen heyette, TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, Dostluk Grubu Başkanı Orhan Erdem, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve 2. Ordu Komutanı Korgeneral Sinan Yayla bulunuyor.

TBMM Eski Başkanı ve Eski Başbakan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da eşiyle birlikte, Cumhuriyet Meclisi’nin davetiyle KKTC’de bulunuyor.

BRT

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir