Öztürk: Hükümete gelmemiz halinde en geç 3 yılda icraatları yerine getireceğiz

Öztürk: Hükümete gelmemiz halinde en geç 3 yılda icraatları yerine getireceğiz

Yeniden Doğuş Partisi Genel Sekreteri Enver Öztürk, hükümete gelmeleri halinde en geç üç yıl içerisinde yapılması gereken bir çok icraatı gerçekleştireceklerini belirtti.

Öztürk, “eğer bunu yapamazsak hükümetten çekilmekle beraber millevkilliğinden de istifa edeceğimimiz söylüyoruz” dedi.

Yeniden Doğuş Partisi Genel Sekreteri Enver Öztürk BRT’de katıldığı seçim özel programında istikrarlı hükümetlerin oluşması yönünde atılacak ilk adımın barajın yükseltilmesi olduğunu belirterek, böylelikle partilerin

seçim kaygısının yaşamayacağını söyledi.

Ekonomik kalkınma konusuna da değinen Öztürk, “Hayatı ucuzlatmak adına hükümetteyken ortaya koyduğumuz projeleri hayata geçiremedik.11 Aylık hükümet dönemimizde bu yönde birçok çalışma yapmamıza rağmen hükümet ortağımız tarafından engellemeler oldu. Kısacası icraatlarımız çeşitli bahaneler ile hep engellendi” dedi.

Hükümete gelmeleri takdirde en geç üç yıl içerisinde yapılması gereken bir çok icraatı gerçekleştirerek, ekonomiyi canlandıracaklarını belirten Öztürk, “yapılacak olanları da pansuman tedbirlerle değil kalıcı çözümler ile gerçekleştireceğiz. Eğer bunu da yapamazsak hükûmetten çekilmekle beraber milletvekilliğinden de istifa edeceğimizi de söylüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Enver Öztürk, kadınların aktif olarak çalışmalara aralıksız devam ettiğini de belirterek, Yeniden Doğuş Partisi’nde seçimle adayların belirlendiğini, kadın kotasını uygulamaya ihtiyaç kalmadığını kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir