Polisiye Olaylar (21.10.2019)

Polisiye Olaylar (21.10.2019)

Polisiye Olaylar:

ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM (GELİŞME)

19.10.2019 tarihinde, Girne’de, yapımı devam eden bir bina önünde ölü olarak bulunan Nijerya uyruklu İbrahim Khaleel BELLO (E-25)’nun yapılan otopsisinde ölüm sebebinin “yüksekten düşmeye bağlı çok parçalı kafa kemiği kırığı, beyin kanaması ve iç organ yaralanmaları” sonucu olduğu tespit edilirken, yine Girne’de aracı içerisinde rahatsızlanarak yaşamını yitiren Servet YAŞAR (E-56)’ın ise ölüm sebebinin kalp yetmezliği sonucu olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

SAHTE BELGE DÜZENLEME, SAHTELENMİŞ BELGEYİ TEDAVÜLE SÜRME BAŞKASININ KİMLİĞİNE BÜRÜNME VE SAHTE DAVRANIŞLA KAYIT TEMİNİ

21.10.2019 tarihinde, saat 01:30 sıralarında, Ercan Havaalanında R.A.(E-27), bir başkası adına düzenlenmiş olan ve üzerine kendi resmini yapıştırdığı sahte pasaportu İngiltere’ye gitmek maksadıyla görevli memura vermek suretiyle tedavüle sürüp belgede adı geçenin kimliğine bürünerek sahte davranışla kayıt temin ettirdiği tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

HIRSIZLIK VE SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ

20.10.2019 tarihinde, saat 09:00 sıralarında, Yeniboğaziçi’nde H.Y. (E-39), Salih GÜRSOY’a ait inşaat içerisinden, yaklaşık 840 kilo inşaat demirini çaldıktan sonra bir hurdacıya satarak karşılığında 675 TL parayı sahtekarlıkla temin ettiği tespit edilmiştir. Bahse konu şahsı tutuklanmış olup, soruşturma devam eder.

İKAMETGAHTAN HIRSIZLIK

20.10.2019 tarihinde, Girne’de H.Ö.(K-50)’nün, Şeyma SÜRER’e ait ikametgahta temizlik amacıyla bulunduğu sırada ikametgah içerisinden, 20 Stg ve 20 TL nakit parayı çaldığı tesit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam eder.

TRAFİK KAZASI
20.10.2019 tarihinde, saat 19:00 sıralarında, Mehmetçik’te, Kayabaşı Sokak üzerinde Mehmet Gürsel DEMİRALP (E-59), yönetimindeki GM 515 plakalı salon araç ile 238 promil alkollü içki tesiri altında, kuzeybatı istikametine doğru seyrettiği sırada, o esnada yol kenarından park halinde bulunan GV 740 plakalı aracına binmeye çalışan Mehmet POYRAZ (E-71)’a ve aracına çarpıp olay yerinden kaçmıştır. Kazada ağır şekilde yaralanan Mehmet POYRAZ kaldırılmış olduğu Gazimağusa Devlet Hastanesinde kaburgalarında ve kafatasında kırık, beyninde ise kanama teşhisi ile Nöroloji servisinde müşahede altına alınmıştır. Araç sürücüsü Mehmet Gürsel DEMİRALP tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

YANGIN

20.10.2019 tarihinde, saat 20:30 sıralarında, Geçitkale’de, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Hüdaverdi DİKSOY’ aait ikametgahın mutfak odası içerisinden fırının aşırı ısınması sonucu bir yangın meydana gelmiştir. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu 1 adet fırın tamamen, mutfak tezgahı ve bulaşık makinesi ise kısmen yanarak zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.

(BRT/PGM)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir