SOS çocuklarına anlamlı etkinlik…

SOS çocuklarına anlamlı etkinlik…

SOS Çocuk Köyü’nde, anlamlı ve faydalı bir etkinlik gerçekleştirildi. Güzelyurtlu genç girişimci Çilem Dağıstanlı tarafından ‘Hünerli Küçük Eller İş Başında’ sloganıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklar kurabiye yapımı, süslemesi ve kupcake süslemesi yaptılar.

Etkinlikte, çocuklar hamur yoğurarak kurabiye yaptılar ve şeker hamurlarıyla zevklerine göre süslemeler uyguladılar.

Magic Touch Group sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte, çocuklar yaptıkları kurabiyeleri pişirip yeme imkanı da buldular. SOS çocukları bu etkinlik sayesinde eğlenceli ve verimli vakit geçirdiler.

Sos Çocuk Köyünde yaşayan 5-8 yaş arası 14 çocuğun katıldığı etkinlik, Pedagog Bora Liman ve sponsor Magic Touch Group Direktörü Özlem Özbekoğlu eşliğinde gerçekleştirildi.

Çocukların çok eğlendiği etkinlikte ayrıca günün anısına resimler çekildi ve pasta kesildi.

Etkinliği organize eden ‘Şekerlokum Pastacılık’ Direktörü Çilem Dağıstanlı da, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiğini vurgulayarak, çocukları sevindirmek, eğlendirmek ve onların el becerilerini ortaya çıkarmak, kendilerine güven duygularını artırmak için böyle bir etkinlik organize ettiğini ifade etti.

Dağıstanlı, çocukların yüzündeki gülümsemeyi ve mutluluğu görmenin paha biçilmez olduğunu vurgulayarak, etkinlikteki tüm detayları onlara özel olarak hazırladığını kaydetti.

Dağıstanlı, etkinliğe fırsat tanıyan SOS Çocuk Köyü Yetkililerine, sponsoru Özlem Özbekoğluna ve katılan tüm çocuklara teşekkürlerini sundu.

Etkinliğin sonunda çocuklara katılım belgeleri takdim edilerek, onlara özel olarak yapılan SOS logolu yenilebilir özel kağıt baskılı kurabiyeler ikram edildi.

Genç girişimci Çilem Dağıstanlı, önümüzdeki günlerde farklı sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştireceğini de belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir