Trafik Haftası dolayısıyla Vakıflar İdaresi İyilik Evi öğrencilerine eğitim verildi

Trafik Haftası dolayısıyla Vakıflar İdaresi İyilik Evi öğrencilerine eğitim verildi

Polis Genel Müdürlüğü, Trafik Haftası dolayısıyla bugün Vakıflar İdaresi İyilik Evi öğrencilerini konuk etti.

Arbahmet İlkokulu öğrencilerinden oluşan İyilik Evi öğrencileri öğretmenleri eşliğine Polis Genel Müdürlüğüne gerçekleştirdikleri ziyarette, ilk olarak Polis Müzesini gezip, müze hakkında bilgi aldılar.

Ardından PGM Mavi Salon’da öğrencilere hitaben konuşma yapan PGM-Trafik Müdürü Hüseyin Kadir ÇETE, öğrencilere trafik haftası içerisinde polisin trafikte farkındalığı artırma adına yapmış olduğu etkinlikler hakkında bilgiler verdi ve öğrencilere trafikte nasıl davranmaları ve sorumlulukları konusunda öğtüler verdi.

Akabinde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen sunum ile trafikte gerek yaya, gerekse araçta yolcu olarak bulunmaları halinde uyulması gereken kurallar konusunda dikkatleri çekildi.

Polis Genel Müdürlüğü bahçesine kurulan trafik eğitim parkı ile de çocuklara trafikte yaya olarak ve bisiklet kullanırken uymaları gereken kurallar sözlü ve uygulamalı olarak aktarıldı.

Programın sonunda Tafik Müdürü Hüseyin Kadir ÇETE tarafından öğrencilere gün anısına hediyeler verildi ve ikramda bulunuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir