YDP YE 132 YENİ ÜYE KATILDI

YDP YE 132 YENİ ÜYE KATILDI

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) partilerine 132 yeni üyenin katıldığını açıkladı. Toplantıda konuşan YDP Genel Başkan Erhan Arıklı, bayrak konusuna değindi “Bizim iktidarımızda göndere çekilen bir bayrak indirilebilir mi?” sorusunu sordu..

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) partilerine 132 yeni üyenin katıldığını açıkladı.

YDP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Girne İlçe Merkezinde yapılan katılım toplantısında konuşan YDP Genel Başkan Erhan Arıklı, bütün ilçe başkanlarına şu sözlerle mesaj verdi;

“Önümüzdeki günlerde partimizden ayrılanlar olabilir. Bu ayrılmaları da göz önünde bulundurarak yıl sonuna kadar üye sayımızı 12.500’e çıkarmak için start veriyorum. Böylece YDP’yi YSK’ya kayıtlı üye sayısı bakımından KKTC’nin en büyük partisi yapacağız”

ARIKLI BAYRAK KONUSUNA DEĞİNDİ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA GÖNDERE ÇEKİLEN BİR BAYRAK İNDİRİLEBİLİR Mİ?”

Son günlerde gündem yapılan Gazimağusa’daki bayrak konusuna da değinen Erhan Arıklı şu ifadeleri kullandı:

“YDP’nin bayrak hassasiyeti UBP ve DP’de de var. Bizim iktidarımızda göndere çekilen bir bayrak indirilebilir mi? Dünyanın bütün şehir kale ve burçlarında o ülkelerin bayrakları dalgalanır. Biz de ise Mağusa Surları yıllardan beri delik deşik edilmiş. Hoyratça işlemler yapılmış. AYK onlara bir kez olsun müdahale etmemiş. Söz konusu bayrak olunca AYK derhal red kararı almış. Bizden de buna sessiz kalmamızı bekliyorlar. Biz buna seyirci kalırsak siz bizi lanetlemez misiniz?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir